Rude între ei. Clanul Mototolea, neam cu Clanul Duduienilor, neam cu clanul Pian

Unul dintre membrii clanului Pian a primit un loc în consiliul de administrație al Romfilatelia. Silviu Mototolea este vărul văduvei lui Emi Pian, al cărei nume de familie a fost preluat de fostul lider interlop, asasinat de curând, după ce a fost dat în urmărire în străinătate, potrivit gândul.ro.

Silviu Mototolea a intrat în familia temuților Duduieni încă de acum ani buni, de când verișoara lui primară s-a căsătorit cu Florin Duduianu, zis Emi, fiul cel mare al celebrului Nicolae Duduianu, zis Pian.

Ulterior, Emi a preluat numele de familie al soției sale din cauza problemelor pe care le avea în străinătate. Așa a ajuns ca, din Duduianu, numele să i se transforme, dintr-o dată, în Mototolea. Iar odată cu schimbarea numelui, a primit și un nou set de acte de identitate.

În paralel, vărul soției sale a intrat în politică, mai ales că acesta este și nepotul lui Marin Mototolea, primar al comunei giurgiuvene Valea Dragului. Și acesta este certat cu legea, în condițiile în care a fost reținut recent de procurorii DNA într-un dosar cunoscut în presă sub numele de „Mită la Serviciul Permise Giurgiu”, alături de șeful instituției, Dumitru Văduva.

Citește și AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *